PEAKS Azul probably the fastest wetsuit of the world

Wetsuittest op een zwemtraining van je team ?


Bel ons op
0032 471 75 95 83 of stuur een e-mail naar info@blueglobesports.be

Shop wetsuits

Wordt verwacht

Al onze producten worden door en door getest op functionaliteit en duurzaamheid door onze ambassadeurs voor we tot massaproductie overgaan. Zo is dit ook voor onze wetsuits. 

De PEAKS wetsuits zijn gemaakt van YAMAMOTO neopreen. Yamamoto neopreen  is van hoge kwaliteit, warm en flexibel rubber schuim gemaakt van kalksteen. Het is gebruikt als wetsuit materiaal door ‘s werelds beste triatleten en zwemmers. Het comfortabele YAMAMOTO neopreen voelt aan als een tweede huid.

Een beetje technologie

SCS

Al onze wetsuits zijn voorzien van SCS. SCS is waterafstotend  in de lucht. In water, vormt het zich naar water.
SCS is een speciale oppervlaktebehandeling van chloropreenrubber met onafhankelijke luchtbellen, waarvan de SCS micellaire structuur water in lucht afstoot, maar in water mengt met het water om een oppervlaktemechanisme te creëren dat de stromingsweerstand tot bijna nul vermindert. De oppervlakteweerstand is minder dan 1/10e van conventionele neoprenen en 1/100e van conventionele neoprenen in water.  Het is een hoogwaardig materiaal dat voor een nieuw gevoel in wetsuits heeft gezorgd.

De SCS zorgt ook voor soepel en comfortabel aan en uit te trekken
De SCS-behandeling aan de binnenzijde zorgt voor een zeer soepel glijden tegen de huid en maakt aan- en uittrekken een fluitje van een cent. In tegenstelling tot jersey (vezel) droogt het snel, zodat er geen ongemak ontstaat door nattigheid bij het opnieuw dragen en de huid altijd droog aanvoelt, zelfs na herhaaldelijk aan- en uittrekken. Schoonheid omdat het gemakkelijk droogt.
Ze hebben een lage warmtegeleiding en beter behoud van warmte. Rekbaar en spanningsvrij.

SCS verhoogt de snelheid dramatisch.De ultra lage weerstand onder water verhoogt de zwemsnelheid drastisch. Het pak is ontworpen voor zwemmers, triatleten om te  voldoen aan hun hoge eisen van snelheid. De wetsuit blijft licht omdat het gewicht van het pak niet toeneemt door het water. Rekbaar en stressvrij. Elimineert warmteverlies door verdampingswarmte en vermindert vermoeidheid. Dit maakt dat onze pakken de snelste zwemtijden hebben met de minste te vermoeidheid tot gevolg.  Testen wijzen een energiebesparing uit van 12,5 tot zelfs 25% tov andere top wetsuits van andere merken.

Aerodome

Onze PEAKS Azul bevat op cruciale plaasten Yamamoto Aerodome.Dit is het materiaal met internationaal patent van Yamamoto dat vele luchtgaten heeft die gelijkmatig op rubbermateriaal zijn geplaatst. Het kan worden gebruikt om het gewicht van het materiaal te verminderen. Door dit materiaal op rubber aan te brengen kan men bovendien het drijfvermogen verhogen door lucht in de luchtgaten te houden en kan men de warmte beter vasthouden door het warmte-isolerende effect van de luchtbelletjes. AERODOME wordt hoofdzakelijk gebruikt als materiaal voor triatlonwetsuits.
Winkelwagen
%d bloggers liken dit: